• Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Snapchat
    • YouTube

XSAAR

  • Home
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
      • Kip
      • Gehakt
      • Lamsvlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Desserts
    • Vegetarisch
    • Smoothies
  • Lifestyle
    • My Favorites
    • Sara’s Kitchen
    • Home organisation
    • Financieel
  • Travel
    • Istanbul
  • Hotspots
    • Rotterdam
  • Contact

Bijgerechten, Recepten

2 soorten gevulde paratha

maart 26, 2023

Reageer

Naar recept gaan Recept afdrukken
Gevulde Piratha

Nog op zoek naar een makkelijk bijgerecht waar je indruk mee wilt maken? Zoek dan maar niet verder want je hebt hem gevonden! Deze gevulde paratha’s staan binnen een mum van tijd op tafel en zijn fingerlicking-good!

Gevulde Piratha
Recept afdrukken

2 Soorten Gevulde Paratha

Ingrediënten

  • 2 of 4 pakken diepvries Paratha verkrijgbaar in bijna alle supermarkten

Feta Kaas Vulling

  • 200 gram feta kaas
  • 20-30 gram verse platte peterselie
  • 1-2 tl pul biber optioneel

Kipgehakt Vulling

  • 75-100 gram geraspte kaas
  • 200 gram kipgehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 stuk rode ui of sjalot
  • 1/4 tl knoflookpoeder
  • 1/4 tl uienpoeder
  • 1/4 tl kurkuma
  • 1/4 tl gemberpoeder
  • 0,5 tl paprikapoeder
  • 0,5 tl thijm
  • snufje zout en peper

Instructies

  • Haal de Paratha's uit de vriezer. Maak je beide vullingen? Pak dan 4 pakken (10 stuks gevulde paratha).
  • Fruit de ui in wat olijfolie en voeg daar, zodra de ui glazig ziet, het kipgehakt en alle kruiden aan toe.Bak totdat de kip goed gaar is. Leg deze vulling in een bord en laat afkoelen.
  • Snijd de peterselie fijn en verkruimel de fetakaas. Mix beiden met elkaar. Houd je van pittig? Voeg dan ook wat pul biber/chillivlokken toe.
  • Leg 1 stuk paratha op je werkblad en strooi er wat vulling overheen. Indien je de kipgehakt vulling gebruikt strooi dan eerst wat geraspte kaas over de paratha.
  • Bedek de eerste paratha en vulling met een nieuwe paratha. Druk de zijkanten goed dicht (zorg ervoor dat er zo min mogelijk lucht tusse de paratha's blijft).
  • Verhit een pan (het liefst een gietijzeren pan of een met een anti aanbaklaag) en bak de gevulde paratha's aan beide kanten goudbruin.
  • Eet smakelijk!

Related Posts

Smoothie Recept: “Purple Dream”
Broccoli Ovenschotel met Kip en Kaassaus
Thaise zoete aardappelsoep
Thaise Zoete Aardappelsoep
Next Post:
Chocolade Twisterbroodjes
Previous Post:
Spicy Nuggy Bites 🍔

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Thaise Zoete Aardappelsoep

Hi, welkom op xsaar.nl! Hier vind je niet alleen de lekkerste (en makkelijkste) recepten, maar ook artikelen met tips en inspiratie wat betreft interieur, huishouden, reizen en natuurlijk de beste hotspots van Nederland. Heb jij ergens een vraag over? Je kunt me altijd bereiken door een berichtje achter te laten op de contact pagina.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Snapchat
  • YouTube

Featured Posts

Kruidige rijst

inBijgerechten, Recepten, Vegetarisch, Vegetarisch

Creamy spinazie pasta

inDiner, Recepten, Vegetarisch, Vegetarisch

Mediterraanse Traybake

inDiner, Lamsvlees

Abonneer

Abonneer hier om een notificatie te krijgen zodra een artikel online komt

Archieven

  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Levering
  • Retourbeleid

Copyright © 2025 XSAAR • Edited & installed by Abos ICT®

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkPrivacy policy