maart 28, 2023
Houd jij ook zo van iets lekker zoets bij de koffie of thee en ben je niet zo’n kei in bakken? Ik heb het perfecte “zelfgemaakte” bakseltje voor je! Deze heerlijke Chocolade Twisterbroodjes heb jij binnen 10 minuten in de oven gestopt. Voor wie ga jij dit maken?
Chocolade Twisterbroodjes
Ingrediënten
- 2 pakken bladerdeeg op rol
- 300 gram chocolade pasta pas hoeveelheid aan naar smaak
- 1 stuk ei maat S
Instructies
- Verwarm de oven op 200 graden (boven onderstand).
- Rol het eerste pak bladerdeeg open.
- Controleer of de chocoladepasta zacht is. Indien hij niet makkelijk smeerbaar is stop hem dan even voor 10-20 seconden in de magnetron.
- Smeer een gulle laag chocoladepasta over de bladerdeeg.
- Bedek het deeg met nog een pak bladerdeeg.
- Snijd het deeg nu in plakjes van ongeveer 1 cm (langs de korte zijde van het deeg).
- Twist de plakjes en rol hem op tot een broodje (zie IG Reel/TikTok @xsaarofficial).
- Klop het ei en besmeer daarmee de broodjes.
- Leg de broodjes voor 15-20 minuten in de oven.
- Warm zijn deze broodjes het zachtst en het lekkerst. Eet smakelijk!
Geef een reactie